Diensten

Een goede financiële administratie is van essentieel belang voor elke onderneming. Administratiekantoor Van Egmond & Knijnenburg kan op deskundige wijze uw financiële boekhouding inrichten, verwerken, controleren en rapporteren. Naast de financiële boekhouding bestaat de dienstverlening van Administratiekantoor Van Egmond & Knijnenburg uit diverse andere administratieve- en fiscale diensten.

Om een indruk te krijgen van de veelzijdigheid van de dienstverlening bij Administratiekantoor Van Egmond & Knijnenburg zullen we hieronder een aantal diensten benoemen:


Administraties

U kunt de verwerking van uw gehele boekhouding aan ons uitbesteden. Wij gebruiken hiervoor de boekhoudprogramma’s AFAS, Twinfield en IMUIS. Op deze manier bent u verzekerd van een betrouwbare en actuele informatievoorziening. Het is ook mogelijk dat u zelf de boekhouding verwerkt. Dit kan middels uw eigen boekhoudpakket, maar ook online door middel van het programma Twinfield. Maakt u gebruik van een ander pakket, dat is voor ons geen probleem. Laat u door ons informeren over de mogelijkheden voor uw bedrijf. 


Digitale administratie

Werkt u volledig digitaal? Of wilt u digitaal gaan werken, maak dan gebruik van onze scan en herkan mogelijkheid die ons kantoor biedt via Basecone. Basecone verwerkt uw digitale facturen en boekte deze in uw boekhoudpakket (Twinfield). Zo heeft u 24/7 de adminstratie bij de hand.


Jaarrekening

Ieder jaar dient van uw bedrijf een jaarrekening opgesteld te worden. Dit is nodig voor de wettelijke fiscale jaaraangiften. De hoeveelheid financiële informatie die er openbaar gemaakt dient te worden hangt af van de grootte van uw bedrijf. Met het samenstellen van de jaarrekening houdt ons werk niet op. Aan de hand van de jaarrekening kijken wij hoe uw bedrijf ervoor staat en geven wij een persoonlijk advies voor uw bedrijf.

Ook als u zelf de administratie verzorgt, kunt u bij ons terecht voor het opstellen van de jaarrekening en advies voor een optimaal fiscaal resultaat.


Ondernemersadvisering

Heeft u vragen met betrekking tot uw onderneming, wacht dan niet af maar maak vandaag nog een afspraak met een van onze medewerkers. Wij kunnen u een passend advies geven met betrekking tot de volgende onderwerpen: het opstellen van begrotingen, bedrijfsovername, bedrijfsopvolging, het beoordelen van financieringsvoorstellen, begeleiding van startende ondernemers, fiscale eenheden, het opstellen van een debiteuren- en crediteurenbeleid, managementrapportages, investeringsvraagstukken, contracten en begeleiding in keuze nieuwe rechtsvorm. Heeft u andere vragen neem dan ook gerust contact op en dan zullen wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.


Salarissen

Heeft u personeel in dienst maar is de salarisadministratie iets te veel werk. Laat ons u dan deze taak uit handen nemen. Wij verzorgen voor u de loonberekeningen, de aangifte loonbelasting en ziekmeldingen. Ook kunnen wij voor u arbeidscontracten samenstellen voor uw personeel. Ook als u vragen heeft omtrent ziekteverzuim, ontslag, beloning en onkostenvergoedingen bent u bij ons aan het juiste adres.


Aangifte omzetbelasting

Bij aanmelding van uw bedrijf bij de Kamer van Koophandel wordt gemeld aan de belastingdienst dat u een bedrijf bent gestart. Van de belastingdienst krijgt u dan bericht of u ondernemer bent voor de omzetbelasting. De omzetbelasting (BTW) moet worden afgedragen over het deel aan waarde dat de ondernemer toevoegt aan zijn product of dienst. Aan de hand van uw administratie maken wij een aangifte die aansluit bij de omzet uit uw boekhouding. Wij dienen de aangifte in bij de belastingdienst en u hoeft alleen nog maar te zorgen voor een tijdige betaling om boetes te voorkomen.

"Stiekem hopen wij dat onze klanten 'veel' belasting moeten betalen want dat is een teken dat ze goed hebben verdiend. Toch willen we absoluut niet dat onze klanten meer betalen dan strikt noodzakelijk is!"


Aangifte vennootschapsbelasting

De vennootschapsbelasting is een belasting over de winst die lichamen (besloten vennootschap, naamloze vennootschap en in bepaalde situaties ook verenigingen, stichtingen en vergelijkbare organisaties) over de winst moeten doen. Wij zorgen dat we op de hoogte zijn van de laatste veranderingen rond de fiscale regelgeving en wij willen u graag ondersteunen bij het verzorgen van de aangifte vennootschapsbelasting.