Diensten

Ook particulieren zijn bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen onder andere helpen bij:


Aangifte inkomstenbelasting

Ieder jaar verzorgen wij voor zowel ondernemers als particulieren de aangifte inkomstenbelasting. Ziet u ook ieder jaar weer op tegen het doen van de aangifte inkomstenbelasting? Administratiekantoor Van Egmond & Knijnenburg helpt u graag met het invullen van de aangifte. Ook de voorlopige aanslagen en teruggaven kunnen wij voor u aanvragen en wijzigen. Lukt het u niet om aangifte te doen voor 1 mei, wij vragen uitstel voor u aan. Wij de zorg, u het (fiscale) voordeel. Op verzoek sturen wij u per mail onze checklist toe.

Geen aangiftebrief van de Belastingdienst ontvangen? Misschien heeft u toch recht op een teruggaaf! Kom gerust eens langs en wij zoeken het voor u uit.

U kunt op werkdagen tussen 9.30 uur en 16.30 uur bij ons binnen lopen. Neem uw spullen mee en wij helpen u graag.


Toeslagen Belastingdienst

Als u een zorgverzekering, een huurhuis of kinderen heeft kunt u misschien een bijdrage in de kosten krijgen. Dit noemen we de toeslagen van de belastingdienst. Er zijn 4 soorten toeslagen: zorgtoeslag, huurtoeslag, kind gebonden budget en kinderopvangtoeslag. Wilt u weten of u recht heeft op een van de toeslagen maak dan vandaag nog een afspraak met een van onze medewerkers. Laat u de toeslagen en de aangifte inkomstenbelasting door ons verzorgen en zijn er wijzigingen in uw persoonlijke situatie? Stel ons dan tijdig op de hoogte zodat wij kunnen kijken of een wijziging in de toeslagen nodig is.


Erven en schenken

Over een schenking of erfenis moet belasting worden betaald. Hoe hoog de belasting is die over de schenking of erfenis moet worden betaald hangt af van de hoogte van het bedrag en van wie iemand het bedrag krijgt. Wij kunnen de aangifte schenk- of erfbelasting voor u verzorgen of u adviseren bij diverse vragen.